Nyt ajattelin tulla kirjoittamaan viimeisen osan. Osan lopussa on sitten linkki uusille sivuilleni jossa aloitan kirjoittamaan legacyä. Mutta nyt osan pariin jonka tapahtumat sijoittuvat n. 2,5 vuotta eteenpäin edellisen osan lopusta. Älkää välittäkö jos löytyy muutami virheitä, koska kirjoitin osan kannettavalla ja nää näppäimet on vähän oudot tässä. :D

969459.jpg

"Viimeinkin on se päivä." Kaitlin ajatteli onnellisena. "Vihdoinkin pääsen naimisiin!" "Voi Kaitlin, olet niin kaunis!" Kuului ääni takaapäin, Michelle oli tullut pihalle ja oli valmiina lähtemään.

969487.jpg

Kevinin ja Kaitlinin häät pidettiin tässä paikassa. Paikka oli nimeltään Wedding bell park eikä ollut myöskään mikään halpa vuokrata yhdeksi päiväksi. Pian juhlaseurue saapui puistoon taksin avuin.

969472.jpg

Vieraat asettuivat paikoilleen. Ja odottivat hääseremonian alkua. Huomatkaa, tyttö joka istuu edessä on Claire. :)

969458.jpg

Pian alkoi soida häämarssi ja Kaikki kääntyivät katsomaan morsianta. Vihkikaaren luona Kevin ja kaasot, Michelle ja Cassiekin katselivat haltioituneena kun morsian asteli kohti alttaria.

969481.jpg

Claire oli ylpeä itsestään kun oli saanut tehtäväkseen olla morisusneitona kummitätinsä häissä. Tyttö katseli ylpeänä ympärilleen mutta oli hiukan pettynyt kun näki isänsä melkein nukkuvan penkeillä.

969483.jpg

"Kevin Roberts, tahdotko ottaa Kaitlin Carlssonin puolisoksesi?" Kuului papin ääni sanovan. "Tahdon." "Kaitlin Carlsson, tahdotko ottaa Kevin Robertsin puolisoksesi?" "Tahdon." Vastasi Kaitlin kyynelten keskeltä. "Kevin, voitte suudella morsianta." Sanoi pappi ja pian uudelleen vihityn parin huulet painautuivat toisiaan vasten. Aplodit raikasivat kun hääpari siirtyi pois vihkikaarelta.

969479.jpg

Myös Tohtori Diana oli kutsuttu häihin tosin hän myöhstyi tunnin.

969496.jpg

Hääpari siirtyi tanssimaan häävalssialehtipuiden varjoon.

969466.jpg

Samaan aikaan Cassie ja Claire tanssivat kaksistaan kun ei kummallakaan heistä ollut miestä.

969474.jpg

Michelle ja Sean olivat tanssimassa mutta samalla Sean myös helli avovaimonsa vatsaa. "Mitä mieltä Michelle olisit jos toteuttaisimme nyt suunnitelmamme?"....

969464.jpg

Pian vieraat kutsuttiin takaisin paikoilleen kun oli uuden vihkimisen aika. Michelle ja Sean olivat päättäneet mennä naimisiin! Kun vihkivalat oli luettu ja tahdon sanottu oli aika lähteä kohti kotia.

969495.jpg

Kun taksi toi heidät pihalle olivat kaikki jo siirtymässä sisätilohin kun Michelle kirkaisi: "SEEEAAAN! Nyt se syntyy!" Siinä samassa ryntäsivät Seani ja Kaitlin paikalle...

969488.jpg

Pian Michellen käsivarsilla oli pieni tyttövauva. Sean ja Michelle päättivät antaa tytölle nimeksi Melanie.

969498.jpg

Seuraavana päivänä Cassie oli muuttanut omaan taloon ja ostanut koiran itselleen. Tämän hauvelin nimi oli Maks.

969499.jpg

Cassie kiitteli kovasti poliisi-ystäväänsä Siiriä joka oli myynyt maksin hänelle halvalla.

969468.jpg

Sean oli onnellinen kun oli mukana Melanien elämässä aivan tämän elämän ensimmäisistä minuuteista saakka.

969477.jpg

Kaitlin ja Kevin olivat kovasti yrittäneet saada lasta, mutta Kaitlin ei vain tullut raskaaksi. Niinpä he olivat päättäneet adoptoida lapsen. He saivatkin pienen afrikkalais-tytön joka oli nimeltään Zahara.

969478.jpg

Kevin hoiti innostuneena lastaan. Häntä ei haitannut vaikkei lapsi ollutkaan biologisesti hiedän. Zahara oli silti hänen tyttärensä.

969484.jpg

Samallaa kun Claire kasvoi oli hänen ollut aika aloittaa koulunläynti. Claire olikin oikein reipas ja tunnollinen oppilas.

969462.jpg

Yhtenä päivänä tapahtui kuitenkin jotain ihmeellistä, Kaitlinin masu oli kasvanut ja hän tajusi että oli raskaana. (Tämä tuli mullekkin ihan yllätyksenä! Se ei kyllä missään vaiheessa tullut raskaaksi vaikka ne kuinka yritti! Mutta kiva juttu ku tuli. :))

969467.jpg

Claire oli innoissaan Kaitlinin tulevasta lapsesta. Claire viettikin useat illat Kaitlinin kanssa puhuen tämän masulle.

969489.jpg

Useiden onnellisten kuukausien jälkeen oli Kaitlinin synnytyksen aika. Hän kiljui ja huusi useita tunteja...

969494.jpg

...niin kauan kunnes hän piti sylissään lastaan jotak katsoi onnellisena kyynelten keskeltö silmiin. Kevin ja Kaitlin päättivät antaa tyttärelleen nimeksi Stephanie.

969480.jpg

Tässä tämän talon asukit onnelisina. :)

969485.jpg

Robertsin perhe: Kaitlin ja Kevin sekä perheen tyttäret Stephanie ja Zahara.

969492.jpg

Carterin perhe: Sean ja Michelle sekä perheen tyttäret Claire-Elisabeth, iloinen koululainen sekä perheen kuopus, Melanie.

969486.jpg

Kaitlin rakasti todella molempia tyttäriiän ja eli nyt elämänsä onnellisinta aikaa.

969455.jpg

"Viimeinkin minulla on kaikki mistä olen aina haaveillut, puoliso, lapsia, talo ja tärkeitä ystäviä." Kaitlin ajatteli ikionnellisena.

 

Tähän päättyi Kaitlinin tarina. Täällä aloitan uutta legacyä Stormeista, ensiviikonloppuna varmaan pääsen aloittelemaan kirjoitusta. Kiitos kaikille lukijoille! :)