Ajattelin tulla heti perään kirjoittamaan osan 9. Lukekaahan ensin OSA 8 jos ette ole vielä lukeneet!

939618.jpg

Michellen synnytys saatiin päätökseen, tosin ambulanssi ei ehtinyt paikalle joten synnytys tapahtui kotioloissa.

939633.jpg

Michelle oli synnyttänyt terveen tyttövauvan jolle hän antoi nimeksi Claire-Elisabeth. Vaikka Michelle olikin pelännyt sitä miten tulisi toimeen yh-äitinä olivat pelot osoittautuneet turhiksi, sillä nyt Michelle eli elämänsä parasta aikaa.

939624.jpg

Myös Cassie oli hurmoksissaan pikku-Clairesta. Sekä Cassie että Kaitlin olivat Clairen kummeja.  Nyt oli molemmilla kummitädeilläkin kova vauvakuume päällä.

939622.jpg

Kevin maalasi taulua kihlatustaan. Huomenna olisi hänen ja Jenniferin hääpäivä. Vieraiksi ei ollut tulossa paljoa, Keviniä mietityttikin oliko oikea ratkaisu kutsua Kaitlin häihin?

939634.jpg

Jennifer nukkui viimeistä yötään ennen avioliittoa. Jennifer oli päättänyt ottaa sukunimekseen Johnsson-Roberts, koska ei halunnut luopua omasta sukunimestään. Tosin kaksiosaista sukunimeään hän oli alkanut käyttää jo viikkoja aiemmin.

939623.jpg

Nyt Jennifer olikin jo matkalla alttarille suuren vatsansa kanssa.

939629.jpg

Häpari odotti vihkikaaren alla, että seremonia saataisiin alkuun. Odotellessa  Jennifer silitteli vatsaansa. Ja koetti rauhoitella itseään.

939631.jpg

Sremonia saatiin alkuun ja ruusunlehdet tippuivat parin päälle samalla kun he onnellisina vaihtoivat sormuksiaan.

939630.jpg

Tässä he nyt ovat, vastavihittyinä Mr. ja Mrs. Roberts!

939620.jpg

Kaitlin meni onnittelemaan Jenniferiä ja Keviniä samalla kun vastavihitty pari suukotteli toisiaan onnellisena.

939619.jpg

Kun muut siirtyivät takapihalle juhlimaan ja syömään jäi Kaitlin etupihalle itkemään, nyt hän viimeistään oli menettänyt Kevinin. Enää hän ei voisi asialle mitään.

939626.jpg

Kevin tuli viemään roskia ja näki Kaitlinin itkevän. Kevin vei hänet sisään ja suuteli häntä, omissa häissään! Mutta taianomainen hetki keskeytyi kun pihalta kuului huuto...

943163.jpg

...Kaitlin ja Kevin ryntäsivät pihalle ja näkivät Jenniferin makaavan tajuttomana maassa. He saivat Jenniferin virkoamaan juuri ennen pimeän tuloa mutta...

939621.jpg

...kun Jennifer, Kevin ja Kaitlin olivat siirtymässä sisään, saapui viikatemies! Viikatemies oli tullut hakemaan Jenniferin. Siinä silmänräpäyksessä Jennifer oli poissa ja jäljellä vain hauta. Jennifer siis kuoli omissa häissään ja raskaana.

Näihin surullisiin tunnelmiin loppuu tämä osa.