Käykää lukemassa ensin osa 11, koska kirjoitin nämät osat aivan peräkkäin.

959679.jpg

Tällainen tyttö Clairesta oli kasvanut.

959683.jpg959678.jpg

Michelle häärikin onnellisena esikoisensa kimpussa ja opetti tälle ahkerasti puhumisen, kävelyn ja pottailun saloja. Pian tyttö taitoikin jo edellämainitut taidot. Michelle oli päättänyt kutsua Seanin kylään ja antaa tämän tavata ensimmäistä kertaa hänen tyttärensä.

959675.jpg

Ja olihan se kyllä liikuttava näky kun isä ja tytär tapaavat ensimmäistä kertaa. Tästä tapaamisesta liikuttui myös Sean. "Ootko sä mun isi?" Puhumisen taitava tyttö kyseli kiinnostuneena. "Haluatko sä nähdä mun leluja? Ne on aika hienoja." Claire kertoi uudelle ystävälleen.

959676.jpg 

Vielä samana päivänä Sean polvistui Michellen eteen kysyen: "Michelle Carter, tuletko vaimokseni?" Tästä Michelle yllättyi...

959685.jpg959677.jpg

...ja suostui kosintaan ja samalla pyysi Seania asumaan heidän luokseen. Samalla kun Michelle roikkui kihlattunsa kaulassa hän ajatteli: "Ihanaa, viimeinkin voimme olla yhtä onnellista perhettä!"

959680.jpg

Samana iltana myös Kaitlin oli pyytänyt kihlattuansa muuttamaan samankaton alle. Kevin muuttikin taloon ja nyt talossa ainakin riittäisi asukkeja.

 

Anteeksi todella, todella lyhyt osa melko kehnolla kerronnalla. Mutta nyt ilmoitan että ensiosassa on n.30 kuvaa ja koitan saada hyvän kerronnan osassa on luvassa yllätyksiä ja osa on samalla myös koko tarinan VIIMEINEN! Eli tämä siis oli toisiksi viimeinen osa. Laittakaahan kommenttia! :)