Oli vähän tylsää niin ajattelin tulla kirjoittamaan osan 9. Oon kotona vahtimassa pikkuveljeä niin ei voi lähtä minnekkään. :DD

947654.jpg

Kaitlin hääri kaiken aikaa Clairen luona. Hän oli niin tohkeissaan lapsesta että hoiti tyttöä suunnilleen enemmän kuin tämän oma äiti! Mutta samalla Kaitlin kuitenkin suri myös Jenniferiä. Kun hän toivoi että saisi Kevinin itselleen ei hän toivonut että Jennifer ja Kevin eroaisivat tuolla tavalla! Mutta eihän tapaturma Kaitlinin syy ollut, nyt ei auttanut kuin mennä eteenpäin.

947653.jpg

Mutta jäi sentään myös Michellelle aikaa hoitaa Clairea. Ja olihan se hyvä kun lapselle oli hoitajia niin ehti tehdä tuore äiti myös muutakin kuin hääriä lapsen luona.

947658.jpg 

Onneksi Michelleltä onnistui vaippojen vaihto niin ei vauvan tarvinnut likaisissa vaipoissa olla. :D

Kevinillä:

947661.jpg

Kevin itki illat ja yöt. "Miksi sinun piti lähteä? Miksi jätit minut tänne?!" Kevin itki kun muisteli Jenniferiä. Mies ei ollut vielä kyennyt menemään yläkerran makuuhuoneisiin, ja olikin nukkunut yöt sohvalla ja juhla-asussaan!

947647.jpg

Viimein Kevin oli ryhdistäytynyt ja vaihtanut vaatteet ja oli päättänyt mennä lastenhuoneeseen, tai siis huoneeseen josta piti tulla lastenhuone. Kevin tarttui ovenkahvaan mutta otti kätensä pois. Hän mietti hetken ja päätti sitten mennä huoneeseen.

947662.jpg947663.jpg

Kevin astui huoneeseen ja katseli hiljaa kehtoa, hoitopöytää, seiniä, mattoa ja poistui huoneesta. Tuosta piti tulla heidän lapsenhuone, mutta nyt koko unelma perheestä romuttui hetkessä!

947648.jpg

Kevin oli päättänyt pitää Jenniferin muitsotilaisuuden. Hän oli istuttanut pensaita ja kukkia haudan viereen. Lisäksi hän oli tuonut maalaamansa taulut esille. Jenniferin hautapaikka oli kaunis ja tämä tulisi olemaan naisen viimeinen leposija.

947655.jpg

Vaikka juhlissa itkettiinkin koko ajan eikä sieltä paljoa iloa löytynyt oli Kevin päätänyt tanssia hitaita Kaitlinin kanssa! Tanssin aikana he muistelivat Jenniferiä, ja elämää ennen kuin Jennifer astui kuvoihin. "Jos olisimme pysyneet yhdessä, meillä voisi olla lapsi." Kaitlin sanoi muutta tajusi, että olihan tuo kyllä hieman mautonta sanoa ex-miehen kuolleen vaimon hautajaisissa. Kevin oli hetken hiljaa ja sanoi: "Niin voisi, meilä voisi olla mahtava elämä nyt, suuri perhe, unemiemme talo ja toisemme."

947657.jpg

Siinä samassa tapahtui jotain täysin odottamatonta. Musiikki lakkasi, Kevin meni polvilleen ja kysyi/sanoi: "Kaitlin Carlsson, tuletko uudelleen vaimokseni?" "MMutta K-Kevin, eikös tämä ole hiukan..." Kaitlin sopersi ja ajatteli että tämäkin oli jo hiukan mautonta kosia edesmenneen vaimon muistotilaisuudessa. "Vastaa nyt vain." Kevin sanoi.

947656.jpg947646.jpg

"K-Kyllä! Tulen vaimoksesi." Kaitlin vastasi kyynelten läpi. "Oi, tämä on kaunein sormus minkä olen koskaan saanut!" Kaitlin hihkui.

947650.jpg

"Kaitlin, rakastan sinua!" Kevin sanoi. "Kevin, niin minäkin sinua. Olen nyt maailman onnellisin nainen!" Kaitlin vastasi. Ja vaikutti siltä että Jennifer oli unohtunut, ainakin hetkeksi...

Siihen loppui tämä osa ja hiukan onnellisempiin tunnelmiin kuin edellinen. :D