Nyt sitten päätin tulla kirjoittelemaan osan 4. Anteeksi tämä osa on sitten todella, todella lyhyt. Koitan kirjoitella lähipäivinä kuitenkin 5. osan. :)

887276.jpg

Naiset olivat syömässä tavalliseen tapaansa aamiaista kun Michelle muisti: "Hei Cassie, sinullahan on viikkonloppuna syntymäpäivä! Paljonkos täytätkään, oliko se 25??" Michelle kysyi nauraen. "Haha, hyvä vitsi, Michelle eihän se heittänyt kuin melkein kymmenellä vuodella. Alan olla jo ikäloppu, mutta minua lohduttaa se että kohta saatte minut taas kiinni." Cassie vastaili ja nousi pöydästä.

887280.jpg

Heti Cassien poistuttua pöydästä alkoi syntymäpäivien suunnittelu. "Kaitlin! Mitä ostamme hänelle lahjaksi?" Michelle kyseli hädissään. "Hmm... Voisimme harkita keittokirjaa, sillä nämä räiskäleet maistuvat palaneilta." Kaitlin vastasi. "Hei, pidetään hänelle juhlat!" Michelle ehdotti, ja niinpä he ryhtyivät tuumasta toimeen.

887281.jpg

Kaitlin oli edelleen poissa töistä ja päivät hän viihtyi ja vietti lähinnä puhelimessa, mutta tässä puhelussa oli vähän jotain erikoista: Kaitlin nimittäin jutteli Kevinin kanssa! "Hei Kaitlin, mitäs sinulle nykyään kuuluu?" Kuului puhelimen toisesta päästä. "Ihan hyvää, entäs itsellesi?" Kaitlin kysyi iloisena. "Minulle kuuluu todella hyvää...

887273.jpg887265.jpg

...minä ja Jennifer menimme viime viikolla kihloihin." Kevin sanoi, ja hänen puheestaan kuuli että hän oli onnellinen. "A-a-a-ai kun kiva, onnea teille." Kaitlin sanoi hämmentyneenä ja hänen sujuva puheensa katkesi. "No, mutta oli minulla asiaakin. Cassiellä on lauantaina synttärit ja pidämme hänelle juhlat. Haluaisitko tulla? Voit ottaa Jenniferin mukaan." Kaitlin kysyi. "Oletko nyt aivan varma, että haluat kutsua meidät?" Kevin tarkisti. "Olen, aivan varma. Joten nähdään lauantaina 20.00 jälkeen..."

887275.jpg

"Ai niin. Tiedätkös alan saada taulun valmiiksi jossa olet hääpäivänämme." Kevin sanoi. "Ahaa, voisin tulla joku päivä katsomaan sitä?" Kaitlin kysyi. "Juu tottakai voit."

887268.jpg

Puhelun päätyttyä Kaitlin oli pukenut hääpukunsa päälle ja katseli itseään peilistä, huomaamatta että...

887267.jpg

...Cassie tuli töistä kotiin. "Mitä?! Oletko menossa naimisiin! Millaisen pikaromanssin olet kokenut?!" Cassie kyseli uteliaana. "Ööh, tämä on vanha hääpukuni." Kaitlin vastasi hieman nolona. "Mutta etkös sinä polttanut tuon?" Cassie sanoi tyrmistyneenä. "Ööh..." Kaitlin vastasi.

887271.jpg

Viimein oli lauantai ja Kaitlin olikin käynyt kampaajalla illan juhlia varten ja ostanut juhla-asunkin. Nyt hän ihastelikin itseään ja sisimmässään toivoi että saisi vanhan heilansa takaisin mutta uskotteli koko ajan itselleen ettei halua enää Keviniä.

887285.jpg

Ennen juhlia Kaitlin kävi vielä tiirailemassa tähtiä, tosin ajatuksena oli nähdä Kevinin ikkunan läpi huoneeseen... Mutta eipä ainakaan tällä kertaa onnistanut neitoa.

887283.jpg

Juhlat alkoivat olla alkamassa, enää puuttui vieraat sillä Kaitlin valmisti jo juomia ja musiikki raikasi. Näyttääpi ainaki toistaiseksi siltä että kallis juhla-asu jäisi käyttämättä? Mutta katsotaan miten onnistuvat juhlat ja Kaitlinin "suunnitelma" saada Kevin takaisin.

JATKUU...

Ensiosassa juhlat pääsevät alkamaan. :) Osa on tulossa tälle viikolle. Ja anteeksi vielä kerran lyhyt osa. Kommentit ovat sitten tervetulleita ja linkitän edelleen mielelläni, pyytäkää vain niin linkitän! :) Ja anteeksi vielä nuot osa linkitykset, en vain saanut niitä paremmin... :/