Nyt kirjoittelen uuden osan teille luettavaksi. :)

Kevinillä&Jenniferillä:

939611.jpg

"Ai, ai, uoh! Meinaa äskeiset hampurilaiset tulla ulos." Kaitlin valitti kylpyhuoneessa Kevinille. "Ehkä sinä viimeinkin olisit raskaana?" Kevin vihjasi innostuneena...

939610.jpg

Muutaman kuukauden kuluttua Kevin ja Jennifer olivat saaneet kuulla ilouutisen: Jennifer oli raskaana. Nyt parasta-aikaa Jennifer ihaili pyöreää, kiinteää vatsaansa kylpyhuoneessa.

Sairaalassa:

939605.jpg

"Vooi, siellä se meidän pikkuinen vauva on ja odottaa syntymäänsä..." Kevin leperteli vatsalle. "Jennifer Johnsson-Roberts?" Kuului lääkärin ääni kyselevästi. "Juu. Tulossa ollaan."  Jennifer vastaili.

939606.jpg

"Jennifer, voit asettua makuulleen sängylle niin katsotaan onko vauvalla kaikki hyvin." Tohtori sanoi.

939608.jpg

Pian Kaitlin asteli huoneeseen jonne oli kertynyt jo muutakin väkeä kuin Jennifer, Kevin ja Diana(llääkäri). "Ai, hei. Tekin olette täällä." Kaitlin sanoi nähdessään Kevinin ja Jenniferin. "Olin tulossa tapaamaan terapeuttiani ja minulle kerrottiin että hän on täällä."

939615.jpg

Samaan aikaan Kaitlin huomasi Jenniferin vatsan. "Ai, no Jenniferillähän on masu kasvanut. Onnea teille tulevasta perheenlisäyksestä" Kaitlin onnitteli Keviniä. "Kiitos, kiitos." Kevin kiitteli.

939609.jpg

"Tulin vain pikaisesti kiittämään sinua kun jaksoit kuunnella kun kerroin murheistani." Kaitlin saneli Dianalle. "Kiitos, mutta tämähän on vain työtäni." Diana sanoi nauraen.

939616.jpg

Tutkimusten jälkeen Jennifer meni Dianan puheille. "No? Onhan vauvalla kaikki hyvin?" "Vauvallanne on kaikki mainiosti." Diana kertoi.

939607.jpg

Jennifer ja Kevin lähtivät klinikalta tyytyväisinä ja onnellisina. Olivathan he sentään saaneet kuulla, että heidän lapsellaan on kaikki hyvin.

939614.jpg

Kun huone oli tyhjentynyt ja siellä oli enää Kaitlin puhkesi hän kyyneliin. Mies jonka kanssa hänen piti saada lapsia oli nyt tulossa isäksi. Mutta pian Kaitlin kuitenkin rauhoittui ja lähti kotiin.

939613.jpg

Seuraavana aamuna Kaitlin kertoi Michellelle: "Tiesitkö että Jennifer ja Kevinkin saavat vauvan?" "En, en tiennyt, no sehän on ihan kivaa kun saadaan tälle minunkin lapselleni kaveri tästä lähistöltä." Michelle sanoi iloisesti. "Juu onhan se." Kaitlin vastasi ja koetti pitää hymyn kasvoillaan.

939604.jpg

Muutaman viikon kuluttua Kaitlin heräsi kauheaan kirkumiseen joka kuului Michelle huoneesta.

939617.jpg

Kaitlin ryntäsi Michellen makuuhuoneeseen ja säikähti kun tajusi että Michellen synnytys oli alkanut. "Mmmitä minun pitäää te-tehdä?" Kaitlin huusi paniikissa. "AAAAAA!!!! Soita ambulanssi!" Michelle kirkui.

Ensi-osassa saatte sitten nähdä miten käy Michellen.