Nyt sitten tulin kirjoittelemaan osan 5. Ajattelin jo tässä ilmoittaa, että tarinasta tulee varmaankin 10-15 osaa. Olen pelannut tarinan loppuun ja poistanut naapuruston jossa perheet olivat. Mutta nyt osan pariin:

887300.jpg887307.jpg

Juhlat olivat päässeet alkuun ja... Kaitlin oli alkanut tanssia Kevinin kanssa?! "Hei, sinähän olet opetellut tanssimaan!" Kaitlin huomautti nauraen Kevinille. Michellellä ja Seanilla näytti olevan myös hauskaa.

887302.jpg

Jennifer, onko se totta että olette menneet kihloihin?" Cassie kysyi innostuneena. "Juu onhan se." Jennifer vastasi. "No, onnea teille nyt kihlauksen johdosta! Koskas on häät tulossa?" "Kiitos, kiitos. Ei me olla vielä mitään päivää lyöty lukkoon mutta ensi kesäksi olisi suunnitelmissa. Niin ja onnea sinulle syntymäpäivän johdosta! Paljonkos sinä täytitkään?" Jennifer onnitteli. "33:han minä täytän." Cassie vastasi.

887293.jpg

"Jennifer, olenko kertonut sinulle jo millaiset häät minulla ja Kaitlinilla oli?" Kevin kysyi ja katseli jonnekkin muualle kuin kohti kihlattuaan. "Olet, olet." Jennifer vastasi hiukan vihaisesti. Ei tainnut Kevinin puheenaihe olla paras mahdollinen.

887292.jpg

Ja hän vieläpä katseli ex-vaimoaan!

887304.jpg

Sean ja Michelle olivat siirtyneet kerroksen ylemmäs makuuhuoneeseen ja viettivät iltaa ihan kahdenkesken...

887294.jpg

Parin pienen pelehdystuokion jälkeen ei Cassie ollut yhtään mielissään tästä. Mistähän se mahtoi johtua?

887290.jpg

"Michelle, maistuisiko yksi paukku?" Kaitlin kyseli ystävältään. "En minä nyt ota." Michelle vastasi pikaisesti.

887289.jpg

Juhlat oltiin saatu päätökseen ja Michelle ja Cassie olivat selvitelleet välinsä. Nyt he istuivat baaritiskillä hiljaa odottaen että joku aloittaisi puhumaan.

887303.jpg

Pitkän hiljaisuuden jälkeen Michelle aloitti puhumaan: "Olen raskaana." "Mitä?! Olipas hyvä vitsi Michelle, päivän paras!!" Cassie sanoi ja repesi nauruun. "Ei se ollut vitsi." Michelle sanoi ja kuin iskusta Cassie hiljeni ja tuijotti hiljaa Michelleä kunnes Kaitlin sanoi: "No onnea sinulle. Onkos Sean lapsen isä? Anteeksi, tuo oli kyllä todella tyhmä kysymys..." "Juu Sean on isä." "Mitä mieltä Sean oli lapsesta?" Cassie kysyi uteliaana. "Hän sanoi että pidämme sen." Michelle sanoi.

887295.jpg

Viikkojen kuluttua Michelle huomasi, että hänen mahansa oli kyllä kasvanut.

887299.jpg

Kevin oli jälleen kerran tullut käymään Kaitlinilla. Tällä kertaa Michelle oli päättänyt ottaa selvää mitä Kevin aikoo. "Kevin, petätkö Jenniferiä? Rakastatko Kaitlinia?!"

887297.jpg

"Ei, ei, ei. Ei mitään sellaista olen vain Kaitlinin ystävä! En pettäisi Jenniferiä, en koskaan!" Kevin vakuutteli ja lähti alakertaan.

887288.jpg

?! Mutta mitäs tämä sitten on? Vain ystäviä?

Tähän loppui osa 5. Kommenttia!