887478.jpg

Kaitlin oli innoissaan Michellen tulevasta lapsesta. Hän innoissaan arvuuttelikin olisiko lapsi tyttö vai poika?

887474.jpg

Kaitlin piti myös huolen siitä, että Michelle söisi terveellisesti. Niinpä hän valmisti Michellelle terveellisiä salaatteja.

887481.jpg

Myös Cassie oli innostunut tulevasta asukista. "Huhuu, kuuletko minua?" Cassie puheli vatsalle.

887482.jpg

Michellen masu oli kasvanut entisestään ja nainen oli kuitenkin jaksanut vielä lähteä kyläilemään Seanin luo. Siellä he kokivat intohimoisia suudelmia ja...

887471.jpg

...ERON! Sean oli päättänyt jättää Michellen. Miksi ihmeessä?! Michellehän synnyttäisi aivan pian!

887472.jpg

"Eii, tämä ei voi olla totta! Miksi minulle piti käydä näin?!" Michelle itki.

887476.jpg

Kaitlin piti huolen siitä ettei Sean selviäisi vähällä. Tämä nainen oli päättänyt tehdä kaikkensa pitääkseen ystävänsä puolia ja kostaakseen tuolle tunteettomalle toljanalle. (Toljana oli niin hauska sana, että piti laittaa se tuohon. :'D)

887477.jpg

Cassie oli päättänyt ikuistaa rakkaan ystävänsä kauniin piirteen taululle. Niinpä Michelle voisi kymmenienkin vuosien kuluttua katsoa taulua ja muistella kuinka kaunis hän tuolloin oli, vieläpä vauvamahan kanssa!

887475.jpg

Raskausaika läheni loppuaan ja masu vain jatkoi paisumistaan. Enään ei Michelle jaksanut paljoa liikkua joten päivät hän lähinnä viettisängyssä lueskellen ja opiskelemalla uusia taitoja. Niin ja suremalla hänen ja Seanin eroa.

887483.jpg

Mutta silti Michelle jaksoi uskoa siihen ettei peli ollut vielä täysin menetetty, sillä usein Sean käveli talon ohi, kaatoi roskikseen (juu, todella lupaavaa...) ja katseli pitkään Michellen huoneen ikkunoita. Michelle oli nähnyt, kuinka Sean katsoi kohti huonetta, haikealla katseella.

Tässä oli teille osa 7. Viikonloppuna tulee varmaankin 8. osa. :) Kommenttia!